SVAR PÅ TAL – Family Edition

SVAR PÅ TAL

Workshop på Stockholm Pride 1/8 kl 13:00-14:45, Ekoteket, Kulturhuset

SVAR PÅ TAL – ”Family Edition”, är en workshop där vi gör upp med begränsande familjenormer och föreställningar kring vilka vi ska leva med och hur, och tillsammans hittar svar på nyfikna och kränkande frågor.  SVAR PÅ TAL är ett verbalt självförsvarsforum där vi skickar tillbaka dumheten där den hör hemma! Som normbrytare på olika sätt är vi vana vid att mötas av olika frågor, hamna i situationer, dras med i påståenden som vi själva inte har lust med, håller med om, vill ställa upp på. Vår Family Edition fokuserar på alla oss bryter mot eller vantrivs i samhällets definition av begreppet FAMILJ.

Medverkande: Jojo Ramey Louis, Zafire Vrba och Anna Pirata Stendin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s