Workshops i maj!

Det är högsäsong för workshops!

Den 10/5 höll jag workshop på Växjö konsthall inför paraden på Växjö Pride. Ett sextiotal personer gjorde pridekronor och ballongkreationer på konsthallen.

pridekronorLördagen den 17/5 är det Gör-det-självdag i Kvarteret Odin i Hagalund i Solna. Solna stad har gett mig ett ”artist in residence” i gårdshusets Lilla verkstad. För att fira detta och att Kvarteret Odin börjar bli livligare och mer aktivt har alla verkstäderna öppet mellan klockan 12-16. Jag håller workshop i Shibori-färgning, allt är gratis! Läs mer om programmet här.

Söndagen den 18/5 håller jag Monsterklubbs-workshop på Marabouparken i Sundbyberg. Fruit carvings! Kom och skär ut kiwisvanar, morotssniglar, ananaskolibrier och gurkorkidéer. Workshopen pågår mellan klockan 13-16 och är för barn (med vuxna) från 6 år. Mer info finns här.

frukt3

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s