KOLLOSOMMAR

Det är kollosäsong och jag kommer jobba på två kollon i år.

Först ut är KONSTKOLLO på Young Art, Hudiksvallsgatan 4B i Stockholm. Första kolloperioden är 23-28 juni och den andra perioden är 30 juni-4 juli. På kollot håller jag i två heldagsworkshops om förebilder och drag. Mer info finns här.

konstkollo

I augusti är det kollo även på Marabouparken i Sundbyberg. Tomas Woodski och jag håller workshop i MEGAbroderi 7/8 kl 13-16. Helgen 9-10/8 är det Konst-LAN inne på konsthallen, inte att missa! Mer om sommarprogrammet finns här.

IMG_0072

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s