REKON/DEKON ÅTERFÖRENAS! VÄLKOMNA PÅ SHOW OCH VERNISSAGE!

Corso poster

Konstkollektivet Corso bjuder in till: 
I ärlighetens namn – en kväll med politik och konst

Ett uttryck som kan höras från politiker i en valrörelse är ”I ärlighetens namn…” Vaddå ärlighet, och i vems namn? undrar vi. År 2014 har kommit att kallas för supervalåret, som om att valen vi gör skulle vara superviktiga just i år. Dagen innan det är dags för att rösta kommer alla att ha en åsikt, vare sig om det är en önskan om någonting nytt, en rädsla inför vad som ska ske eller inget annat än en känsla av att bara vilja kräkas på alltihop.

KONSTKOLLEKTIVET CORSO TAR SIG AN ÄRLIGHET, MAKT OCH SYSTEMKRITIK UNDER EN KVÄLL MED POLITIK OCH KONST, DAGEN INNAN VALET
13 SEPTEMBER 17.00 – 00.00
SLAKTHUSATELJÈERNAS GARAGE OCH PARKERINGSPLATS
BOLIDENVÄGEN 22, T-BANA GLOBEN


I ärlighetens namn är den femte utställningen av konstkollektivet CORSO.  Av CORSOs medlemmar deltar:
Casia Bromberg, Tomas Woodski, Zafire Vrba, Linnea Lindh, Gustav Almestål, Carola Grahn, Nina Åling, och Shaon Chakraborty. Medlemmarna är aktiva både i Sverige och internationellt med sina respektive konstformer som innefattar fotografi, textil, måleri, koreografi, installation och performance.

I garageshowen deltar även de inbjudna gästerna Frida Klingberg, Folkbildningsterror, Francine Agbodjalou, Aysegul Alayat, Klara Källström & Thobias Fäldt, Shiva Anoushirvani, Felix Swahn och dekon/rekon.

Dessutom är foodtrucken Vegan Soul Train på plats och säljer mat under hela kvällen!

 
KVÄLLENS LIVE FRAMTRÄDANDEN:
 
17.00 Folkbildningsterror // 19.30 Frida Klingberg // 20.30 Rekon/Dekon // 21.30 Francine Agbodjalou // 22.00 Folkbildningsterror

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s