#BelarusUnstraight

I somras var Historiska Museet och the Unstraight Museum i Minsk för att hålla workshops och samarbeta med vitryska queeraktivister och museifolk. Det hela resulterade i två utställningar med icke-straighta berättelser, en i Minsk och en på Historiska Museet i Stockholm. Utställningen i Stockholm hänger tom 13/9 2015. Historiska har också ett nytt utställningsspår som heter Gömda historier och handlar om hbtq-läsningar av föremål ur samlingarna.

Mer info om Historiska

Workshop in Minsk 2015

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s