Utställning på CRUM HEAVEN

KASTRERING AV INRE RUM

Min sprillans nya film On Animals and Cleaning visas på galleri CRUM HEAVEN under maj månad. Välkommen på vernissage 1:a maj från klockan 13-sent.

Jag är i väldigt gott sällskap, samtliga konstnärer i utställningen är:

Ieke Trinks Axel Petersén Peter Geschwind Ulrich Hillebrand Jiri Geller Alexei Gerasimchuk Jesper Panser Bruno Liljefors Daniel Johnston KIOSK Alisa Grifo och Marco ter Haar Romeny Peter Kinny Harald Hedelo Debora Elgeholm Gudrun Andersson Kanslibyrån Christer Chytraéus Tova Mozard Isak Sundström Jan Håfström Johnny Meah Joakim Pirinen Freddie Wadling Maria Johansson Maria Johansson Merzedes Sturm-LieCUSS Group Henrik Högberg Hyun A Cho Ulf Olsson Joseph Beuys Erika Canohn Wan-Ying Lin Lars Tunbjörk Zafire Vrba Sonya Blesofsky Charlotte Ostritsch Simon Sjöström Samuel Lidskog Mikael Goralski Josef Daagarsson Franco Leidi Paulina Drakenstedt Gunnar Lundkvist Ken Kelly Carl Abrahamsson och Kenneth Anger Alberto Frigo Cora Hillebrand Leif Elggren Klas Eriksson C R Löwenström David  Tudén Josefin Andersson Joakim Forsgren Gunnel Boman Henrik Ekesiöö Ángel Núñez Pombo Renée Petropoulos Kristoffer Svenberg Ramesch Daha

Utställningen vill tacka
iaspis Jan Watteus Konstfrämjandet Sundbybergs stad Helge Ax:son Johnsons stiftelse

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s