Trans Day of Remembrance

Välkomna till en kväll för att fira, minnas och hylla transpersoners liv. Kvällens program är digitalt och arrangeras av Trans Fest Stockholm och Trans Creative i Storbrittanien. 20:e november kl 19:30-21:30

Under kvällen blir det uppträdande, konst, film, musik och tal av Yolanda Aurora Bohm Ramirez, Mzz Kimberley, Nando Messias, Zafire Vrba, Mandy Rich, Tom of Tottenham, Mandla Rae, Jason Andrew Guest & Eden Lost. Jag visar en alldeles nyklippt version av min film I’m continuously crying tears of estrogen and tears of testosterone.

Biljetter är gratis och bokas här.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s