Forum mot diskriminering Uppsala – familjer som diskrimineras

FORUM MOT DISKRIMINERING UPPSALA 

Onsdagen 29/9 kl 18-20
Vad händer när en familj inte ryms inom lagar och reglers syn på vad en familj är? ADU, Sensus och Bibliotek Uppsala bjuder in till Forum mot diskriminering. Ett forum för att prata om diskriminering. I workshop och samtal fokuserar vi denna gång på hur idéer om vad som är en familj kan innebära att vissa familjer diskrimineras och blir orättvist behandlade. Forum inleds med att vi lyssnar till Zafira Vrba Woodski från Familjepodden, Christine Bylund, doktorand i etnologi och Mirjam Haj Younes, lärare och författare, som berättar om sina erfarenheter av familjer som diskrimineras. I efterföljande samtal i smågrupper reflekterar deltagarna över frågan: Hur kan sammanhanget, organisationen eller verksamheten jag finns i bidra till att alla familjer får samma möjligheter och rättigheter? OBS! Anmälan görs till adu@sensus.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s