Woodskis värld på SVT

Tomas Woodski, foto: SVT

I säsong 2 av Woodskis värld fortsätter Tomas Woodski att utforska jiddischens språk och kultur, denna gång i Sveriges huvudstad, Stockholm. Han har en idé om att anordna en familjefest, där alla gäster har språket jiddisch som en gemensam knytpunkt. Med sig har han Zafira Vrba Woodski som arrangerat en legendarisk jiddischklubb tillsammans med Tomas för många år sen. Följ med på äventyret när de försöker göra en ännu bättre fest, denna gång utanför Zafiras ateljé i Solna. Woodskis värld produceras av Art & Bob för SVT med premiär i december 2021.

Serien finns att se på SVT Play.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s