Homografiska Museets nya utställning

1 maj öppnar Homografiska Museet i Fengersfors! 2022 års nya konstverk som nu ingår i museets permanenta samling är av konstnärerna Hinni Huttunen, Katarina Aneer, Johan Lundin, Zafira Vrba Woodski och Grebnellaw. Utställningen hänger över hela sommarsäsongen fram till slutet av september 2022. Vernissage 1/5 kl 11-17.

På museet finns också audioguider om verken och guiderna finns snart på Homografiska Museets hemsida.

Zafira deltar med verket Fearless of Death, ett undervattensfoto ur serien Some of Our Gifts.

OM MUSEET:
Homografiska Museet visar en världsbild där representation, mångfald och variation är nyckeln. Historien har alltid haft en tendens att vara subjektiv beroende på vem som lyssnar och vem som berättar. Vår kärlek för återberättande ger er detta museum. Vår för allmänheten tillgängliga samling av särskilt unika verk är grunden för vårt museums verksamhet. Vi förvaltar, vårdar och utvecklar Homografiska Museets samlingar bestående av artefakter som konst, föremål, dokument och arkivhandlingar som lidelsefullt donerats eller köpts in genom åren. Du kan uppleva vår samling i vårt fysiska museum eller på webben. Här har du har tillgång till audioguide, videos och hela vårt museums samling. Historien har alltid varit subjektiv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s