DöBra Regnbågscafe 15/11

Välkommen på DöBra Regnbågscafe, kl 17-20, tisdagen 15/11 2022

Döende, död och sorg angår oss alla, ung som gammal. Men vi som är LHBTQI+ kanske har särskilda upplevelser, frågor, funderingar, förhoppningar och farhågor kring livets slutskede. Dessutom finns det få utrymmen i samhället där vi kan närma oss dessa ämnen på ett avslappnat sätt. 

DöBra regnbågscafé organiseras av och för LHBTQI+personer som vill diskutera dessa ämnen med varandra. Caféet är en mötesplats där samtal om livet, döende, död och sorg underlättas av fika, konst, aktiviteter, gemenskap och medmänsklighet.

❤ Vi bjuder på kvällsfika. 
❤ Anmäl dig gärna genom att klicka i ”kommer”, maila jo@rfslstockholm.se eller ring/sms:a 0763948342.

DöBra regnbågscafé organiseras av Zafira Vrba Woodski & Tomas Woodski, dödsdoulor och pedagoger med mångårigt engagemang inom LHBTQI+ communityt samt Max Kleijberg, forskare vid Karolinska Institutet med fokus på ett LHBTQI+ perspektiv på döende, död och sorg.

Kvällens café är en del av RFSL Stockholms verksamhet GENERATION HBTQI, som ordnar generationsöverskridande möten mellan hbtqi-personer. Läs mer om fler tematräffar här: https://rfslstockholm.se/generation-hbtqi/.

DöBra är namnet på ett nationellt forskningsprogram som syftar till att stärka individer, närsamhälle och personal för att bättre kunna hantera frågor som rör livets slutskede, både inom och utanför vård- och omsorgssystemet. Max Kleijberg är en del av DöBra, som du kan läsa mer om här: https://www.xn--dbra-5qa.se/vad-ar-dobra/ 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s