Ludna tungor

Photo: Ludna tungor

LUDNA TUNGOR är ett samarbete mellan Tomas Woodski och Zafire Vrba med gäster. Gruppen har arbetat tillsammans sedan 2010 och uppträtt på bland annat på Världskulturmuseet, Göteborgs konserthus och på Anna Loulou i Jaffa, Israel. Ludna tungor gör även videoverket ”Ludna tungor” som filmas, klipps och visas kontinuerligt.

Programtext från performancet KATTER UTAN PAPPER under Transfestivalen på Världskulturmuséet 2010:

Ludna tungor är ett artöverskridande kringresande BDSM-sällskap. Med animalistiska humoresker vill vi roa oss på mänsklighetens bekostnad. Våra tassar både smeker och klöser och skapar såväl politiskt spinnande som upphetsande jamningar. Följ med oss på en resa bortom de humanoidsexuella gränserna. I showen ”Katter Utan Papper” har ludna tungor valt att slicka lite extra på migrationsföreteelser, myndighetsutövande och papperslöshet.

Programtext från Queerieté på Göteborgs Konserthus 2011:

Äntligen återkommer kattfamiljen till Göteborg: krafs & slafs, dessa gulliga små kattungar med orakade kön introducerar den pompösa kattpappan samt den helige ande. Även du kan adopteras in i världen av upphostade hårbollar, hängiga nätstrumpbyxor och knorriga morrhår – men bara om du går på lådan och dricker din mjölk som du ska.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s